Novinky emailom
TOP produkty
Partnery

Comfort Heat Vykurovacie káble

Hlavní kategorie >Comfort Heat Vykurovacie káble

Comfort Heat vykurovacie káble

 

Vyšší komfort – nižšie šeky za kúrenie

 

Veľkou výhodou elektrických podlahových systémov oproti iným riešeniam je, že kvôli zo spodu prichádzajúcemu teplu, k rovnakému pocitu teplotu stačí aj nižší stupeň teploty. Pre Vás to znamená nižšie výdavky na kúrenie a vyšší komfort.

 

Nie len v interiéri sú použiteľné

 

Vyhrievacie káble a vykurovacie rohože dokonca nie sú iba na interiérne použitie. Comfort Heat je vhodný aj na odmrazenie schodov, chodníkov, odkvapových rúr, vodovodu, atď.

Vďaka inteligentnému ovládaniu systém sa automaticky zapne v prípade mrazu alebo sneženia, zbytočne ale nikdy neprevádzkuje.

Comfort Heat Vás zbavý ťarchy odpratávania snehu a možných nehôd zapríčinených mrazom, pričom Vy nemusíte stlačiť ani tlačítko.

 

Aký je dobrý vykurovací kábel?

 

Z mnohých typov vykurovacích káblov a rohoží je pre laika ťažké si vybrať ten správny. Poprvé je dôležité rozlíšiť mnohokrát za ohromne vynikajúce prezentované infračervené vykurovacie filmy od vykurovacích káblov. Vo vykurovacích filmoch sa môžete sklamať kvôli ich výkonu. Zabudovanie infražiaričov do steny alebo do podlahy je sporná záležitosť, veď podstatou infračerného žiarenia je, že v prvom rade nezohrieva vzduch, ale predmety ktoré má v ceste. To že film sa priamo dotýka podlahy oberá infravykurovanie o podstatnú prednosť.

Nasledujúca tabuľka Vám pomôže sa zorientovať:

 

Hľadisko Lacné vykurovacie káble Comfort Heat
Záruka káblov (roky) 2-5 10
Záruka termostatov (roky) 1 2
Izolácia (pri káblu-80°C) PVC (teplota tavenia 90%) Fluor-polimer (teplota tavenie 250°C - bezpečnejšie)
Hliníkové spevnenie Nie je Má, a preto sa ľahšie ohýňa, bez pretrhnutia kábla
Škodlivé ťažké kovy, ako napr.: olovo prípadne Neobsahuje, preto je šetrný k životnému prostrediu, nie je jedovatý ani v prípade poškodenia
Použiteľnosť Zvyčajne iba pri keramickej podlahe Všestranné využitie, aj pri drevenej a laminátovej podlahe

 

Odporúčame poradiť sa s odborníkom ešte predtým než si zakúpite vykurovací kábel alebo rohož.

 

Kontaktujte nášho odborníka.



WebShop System