Kategórie
  • Akciové produkty
  • Adax elektrické kúrenie [81]
    •  
  • ClimaStar keramické vykurovacie panely [36]
    •  
  • GLAMOX Konvektory [12]
    •  
  • Comfort Heat Vykurovacie káble [77]
    •  
Novinky emailom
TOP produkty
Partnery
/blog
12.10.2017 20:01

Tansun Limited: Kráľovná Alžbeta ll. vyznamenala výrobcov infračervených tepelných žiaričov

Tansun Limited: Kráľovná Alžbeta ll. vyznamenala výrobcov infračervených

tepelných žiaričov

O West Bromwich si milovníci futbalu istotne vybavia svetoznámy futbalový klub West Bromwich Albion. Avšak vo West Bromwich nedosiahlo úspechy len futbalové družstvo, ale aj iní. Okrem iných aj Pete Rana, ktorý sa v roku 1982 rozhodol, že zatvorí svoje pôvodné podnikanie (ročne vynášajúce približne viac ako 3 milióny EUR), ktoré podľa jeho tvrdenia nikam neviedlo a zaháji výrobu infračervených žiaričov. V tom období sa s niečím takým ešte nikto nezaoberal, preto sa stal Tansun Limited vo svete jedným z prvých výrobcov infračerveného terasového vykurovania. Spoločnosť je patrične hrdá, že v záujme pre dosiahnutie najvyššej kvality svojich výrobkov, od roku 1982 vyrába tepelné žiariče v prevádzke v anglickom West Bromwich.

Ani dážď nemôže byť problém

Spoločnosť Tansun bola prvá na svete, ktorá začala vyrábať, taký tepelný žiarič, ktorý využíva krátkovlnné infračervené lúče a odovzdáva okamžité teplo, tepelné žiarenie sa dá presne nastaviť na požadovaný priestor. Efektívnosť vykurovania zvyšuje špeciálne navrhnuté parabola tepelné zrkadlo, taktiež využitie prémiových tepelných prvkov. Na základe vyjadrení vysoko kvalifikovaných inžinierov disponujúcich dlhoročnými skúsenosťami v spoločnosti Tansun, je tento typ najefektívnejším exteriérovým vykurovaním, využitím energie odovzdá do priestoru bezprostredne 96% tepelného žiarenia. Ak už hovoríme o terasovom vykurovaní, respektíve o exteriérovom vykurovaní, tak nemôžeme zabudnúť na vplyv vody ani na poveternostné podmienky. Teda, ak niekto, tak Angličania určite vedia čo znamená daždivé počasie, preto zo zahmleného Albionu pochádzajú tepelné žiariče s ochrannou triedou IP55. Samozrejme vďaka izolácii hoci aj v silnom daždi môžu byť bezpečne využívané, sú vyrobené z hliníku a ocele, vonkajšia časť je ošetrená vysoko kvalitnou proti koróznou ochranou.

Vyznamenanie od Kráľovnej

Spoločnosť Tansun vyrába infračervené tepelné žiariče rovnako pre súkromné, ale aj komerčné účely. Preto k dnešku sú vybavené tepelnými žiaričmi od spoločnosti Tansun mnohé priemyselné, športové, hotelové, reštauračné a súkromné priestory. Spoločnosť exportuje do viac ako 50 krajín a medzi klientmi a referenciami okrem iného vystupuje Coca-Cola, letisko Heathrow, tenisová Davis Cup, taktiež Channel tunel (Channel Tunnel) spájací Anglicko s Francúzskom. Špecifikom spoločnosti je skutočnosť, že obchodník Pete Rana v uplynulých desaťročiach významne prispel k dobrému menu Anglicka a v roku 2003 ho Kráľovná vyznamenala a zvolila za člena rádu Britskej ríše.

Už aj na Slovensku sú dostupné

Je pre nás veľkým potešením, že Tansun tepelné žiariče majú na Slovensku zastúpenie cez spoločnosť Nordinova.sk. Vďaka tomu sú od októbra 2017 dostupné v našom webshope Nordinova tieto vysoko kvalitné výrobky. Tansun tepelné žiariče sú pripravené, aby aj Vaša terasa bola príjemne ohrievaná a Vy si tak môžete predĺžiť terasovú sezónu aj počas nadchádzajúcich jesenných dní, kedy síce slnko krásne svieti, ale vzduch sa citeľne ochladzuje.

  • Zaujímavosti z histórie Tansun:
  • 1982: Pete Rana založil vlastnú výrobnú spoločnosť a tým určil dnešné smerovanie odvetvia vo výrobe krátkovlnných Infra vykurovacích telies.

  • 1985: Spoločnosti Tansun a Philips spoločne vytvorili prvé priemyselné Infra vykurovanie.

  • 1994: Pri výstavbe Channel tunelu zabezpečovali infračervené tepelné žiariče spoločnosti Tansun teplo pre pracovníkov.

  • 2003: Spoločnosť Tansun exportuje do viac ako 50 krajín sveta a majiteľ spoločnosti Pete Rana je zvolený za člena rádu Britskej ríše. Vyznamenanie si mohol prevziať od Kráľovnej.

Aktuálne sú na Slovensku v ponuke nasledovné terasové výhrevné telesá Tansun Limited:

https://www.nordinova.sk/Tansun-Algarve-infracerveny-ziaric-15-kW-ciernyhttps://www.nordinova.sk/Tansun-Sorrento-dvojity-infracerveny-ziaric-3-kW-c

https://www.nordinova.sk/Tansun-Sorrento-infracerveny-ziaric-2-kW-biely

https://www.nordinova.sk/Tansun-Sorrento-infracerveny-ziaric-2-kW-cierny

WebShop System